AdEmPaUzE

Ook toe aan even rust……?

Dan ben je toe aan een……. AdEmPaUzE!
Een heerlijk relaxte combi van rust en creativiteit. Daar waar jij jezelf ontmoet…..de stilte hoort….net dat beetje meer diepgang en ontspanning! Bij Inspiratieveranda kun je nu een

 AdEmPaUzE MEDITATIE of  AdEmPaUzE MASSAGE boeken!!!

AdEmPaUzE MEDITATIE:

We doen een meditatie, zo mogelijk buiten, anders warm bij de haard. En een kleine worksjop daarbij maken we een bijvoorbeeld een dromenhanger in naturel tinten van natuurlijke materialen, een schelpensnoer of een engeltje van aluwire. Uiteraard onder het genot van koffie/thee en HOMEMADE lekkers.

Waar: Inspiratieveranda te Terneuzen
Zelf mee nemen: matje/deken om op te liggen
Draag makkelijke kleding neem warme sokken/vest mee.

AdEmPaUzE MASSAGE:

Je krijgt (omstebeurt, individueel) een MASSAGE (dit kan bijvoorbeeld gezichtsmassage zijn maar ook een voetreflexmassage of nek/schouder) zo mogelijk buiten, anders warm bij de haard.
En een kleine worksjop daarbij maken we een bijvoorbeeld een dromenhanger in naturel tinten van natuurlijke materialen, een schelpensnoer of een engeltje van aluwire onder het genot van koffie/thee en HOMEMADE lekkers.

Waar: Inspiratieveranda te Terneuzen

Heb je zelf vier(of meer) belangstellenden bij elkaar neem even contact op via mail of een privéberichtje op faceboek. Dan kunnen we een datum plannen. Eigen inbreng volop mogelijk over zowel meditatie (onderwerp/niveau) als massage en onderwerp van worksjop! Spring eens in het diepe…..neem een AdEmPaUzE!

 CREATIEVE RETRAITEdag (in stilte)
Heb jij óók zo’n behoefte aan rust, stilte…MIJtijd

Creatieve retraite dag.
S T I L….
De kernwoorden zijn rust… stilte…. inspiratie…
De dag zal gevuld zijn met een programma: oa meditatie, stilte wandeling, creatieve worksjops ….in stilte. Je hoort jezelf… ervaart volledige ontspanning en komt misschien zelfs tot verrassende inzichten.
De dag is volledig verzorgd. Incl drank, spijzen en alle materiaal.
We hopen je van harte te mogen verwelkomen en begeleiden op deze bijzondere reis…..