Worksjops

Heerlijk even tijd voor jezelf.

Handig creatief of ervaren hoef je niet te zijn. Het gaat erom lekker bezig te zijn. Even “uit je hoofd”.

Er is een breed aanbod met allerlei verschillende WORKSJOPS wekelijks gegeven @ de (verwarmde) Inspiratieveranda, indien het weer het toelaat anders  knus bij de haard.breien zonder naalden

    • Je kunt een WORKSJOP bij ons komen volgen, ze zijn er voor volwassenen, kinderen en ouder&kind. Geef je op per e-mail, whatsapp of een privéberichtje op Facebook.
  • Wil je een WORKSJOP op je (kinder) feestje @ de Inspiratieveranda ook dat is mogelijk, met of zonder sfeervolle vuurplaats erbij. We doen ook (betaalbare!)WORKSJOPS op locatie, heel origineel voor een verjaardag/feestje/(PV)vereniging, ook dit kan voor volwassenen, kinderen of ouder&kind.
  • Wil je met je collega’s, voor de personeelsvereniging, afdeling of welke (grote) groep dan ook een WORKSJOP organiseren/realiseren? DOEN!!
  • Tot ongeveer 16 personen kunnen we @ de Inspiratieveranda anders komen we bij jullie op locatie of zoeken samen naar andere mogelijkheden!
  • Alle worksjops zijn inclusief HOMEMADE-heerlijkheden bij de koffie. Maar ook mogelijk met Bbbubbelszzz (alcoholisch of non-alcoholisch) en een bijzonder knabbeltje. Of in de ” Delicious” versie: met zoete en hartige heerlijkheden bij de Bbbubbelszzz !! Vraag naar de mogelijkheden!

worksjop dromenvangerHier vind je ons actuele aanbod en ook in onze Facebookgroep vind je een hoop afbeeldingen, data en informatie.

Vind je niets van je gading of heb je zelf iets in gedachten neem gerust contact op! Of misschien lijkt het je juist leuk zelf een worksjop te komen geven? Laat het ons weten!

Alle workshops zijn incl. materiaal, koffie/thee & iets lekkers tenzij anders vermeld.